Menu Signature Design Services Ltd. 中文 | 

Rhythm Garden

Rhythm Garden - Photo1
Rhythm Garden - Photo2
Rhythm Garden - Photo3
Rhythm Garden - Photo4
Rhythm Garden - Photo5
Rhythm Garden - Photo6
Rhythm Garden - Photo7
Rhythm Garden - Photo8
Rhythm Garden - Photo9
Rhythm Garden - Photo10
Rhythm Garden - Photo11
Rhythm Garden - Photo12
Rhythm Garden - Photo13
Rhythm Garden - Photo1
Rhythm Garden - Photo2
Rhythm Garden - Photo3
Rhythm Garden - Photo4
Rhythm Garden - Photo5
Rhythm Garden - Photo6
Rhythm Garden - Photo7
Rhythm Garden - Photo8
Rhythm Garden - Photo9
Rhythm Garden - Photo10
Rhythm Garden - Photo11
Rhythm Garden - Photo12
Rhythm Garden - Photo13
Address:
Choi Yee Lane, Choi Hung
Size:
690 sqft - Three bedrooms
Description:

Rhythm Garden – Home design

The original architectural design was a three-bedroom with living and dining room. However, there were a variety of defects in the original design, therefore, based on the requests of the owner and in accordance with the life style and preferences of the owner, and merge the environment, the designer changed the residential design and incorporated some new elements.

Designer changed the original closed kitchen design to a semi-open style in order to increase the space. In addition, he put a grey glass partition at the corner so that the kitchen, entrance area and audio area are connected into a line visually. He used black brushing lacquer, white baked paint kitchen cabinet, stainless steel and grey mirror wall decoration to bring out the design concept of “Black, White and Grey”.

At the entrance area, designer designed a set of high cabinet along the living room. Besides creating a large capacity area for storing, he also placed some irregular golden ornaments and decoration like tropical fish tank to make the design become more interesting. To enhance the creativity of interior design, he used a serene night sky wall painting at the corridor trapdoor to create the feeling that it is a fairy tale world.

For the children room, it used the imitation wood wallpaper, metal bed frame with some home decorations. Designer also dismantled the original partition wall which is connected with another room to a two-sided wardrobe to increase the storing area for the children for their future use.

Designer also connected the middle room with the master bedroom to a master bedroom with walk-in-closet. He also changed one of the bathrooms to a toilet set. It is not only enhancing the spacing area but also improving the life style so that the couple can enjoy their real life